Kocaeli BizimŞehir - Güncel
Yıldırım ve Özhaseki İzmit’te
Yıldırım ve Özhaseki İzmit’te
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bugün bir dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ye geldi. Yıldırım ve Özhaseki, kendilerine eşlik eden kalabalık heyetle birlikte Yeni Cu
27 Mayıs 2022 Saat: 14:50

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Bşkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bugün bir dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ye geldi. Yıldırım ve Özhaseki ilk olarak Darıca’da bulunan Emek Mahallesi’nde başlatılan Kentsel DönüşümProjesi’nde ev sahiplerine tapu dağıtımı gerçekleştirdi. Ardından Dilovası’na geçen Yıldırım ve Özhaseki, buradan İzmit’e geldi.

YÜRÜYÜŞ YOLU’NU İNCELEDİLER

İzmit’te ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret eden Yıldırım ve Özhaseki, burada kendilerini karşılayan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve kalabalık bir heyetle Yeni Cuma Camii’ne geçti. Kılınan cuma namazının ardından Yürüyüş Yolu’nu inceleyen heyet, burada vatandaşlarla fotoğraf çektirmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.