Kocaeli BizimŞehir - Güncel
Genel başkan çağırdı
Genel başkan çağırdı
DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan'ın Türkiye'deki il başkanlarını genel merkeze çağırması üzerine Kocaeli Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç yarın Ankara'ya gidecek.
2 Mart 2021 Saat: 11:35

Feyza Bilge SERTEL
81 ildeki başkanların birbirleriyle daha iyi tanışması ve birbirlerine ülkenin sorunlarına çözüm bulmak adına fikir alışverişinde bulunulması için Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımıyla saat 14.00'da Ankara Bilkent Otel'de gerçekleşecek olan toplantıya Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç katılım sağlayacak.

Düzenlenen programda Türkiye'nin sorunları ve bu sorunlara nasıl çözüm bulunabileceği, ülkenin gidişatı hakkında siyasi bir istişare gerçekleşecek. Başkan Koç, "Bu ülkenin geleceği için neler yapabileceğimiz hakkında gerçekleşecek olan toplantıya Deva Partisi Kocaeli il başkanı olarak katılım sağlayacağım. Bu ülke hepimizin, bu kent hepimizin bu sorunları biz çözemezisek kimse çözemez. Ben inanıyorum ki 81 ildeki tüm il başkanlarım ile birlikte çok güzel işler yapacağız. Yarın ülkenin ve bu kentin sorunlarına çözüm bulup döneceğim. Bu ülkeye DEVA olacağız" dedi.