Kocaeli BizimŞehir - Güncel
Fatma Hürriyet Şova Davet Ediyor
Fatma Hürriyet Şova Davet Ediyor
Yeniden seçilen Fatma Kaplan Hürriyet 15 günün ardından mazbatasına kavuşuyor. İzmitlileri Adliye önüne davet eden Hürriyet, Belsa'ya kadar yürüyecek
15 Nisan 2024 Saat: 14:15

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, 15 gün süren bekleyişin ardından mazbatasını almak için harekete geçiyor. İzmitlileri Adliye önüne çağıran Hürriyet, Belsa önüne kadar yürüyecek ve ardından seçim zaferini renkli bir kutlama ile taçlandıracak.

ADLİYE ÖNÜNDE YÜRÜYÜŞ

Fatma Kaplan Hürriyet’in, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru şu şekilde: "Bugün mazbatamızı alıyoruz. Saat 16.00'da büyük bir heyecanla Kocaeli Adliyesi'nde olacağız. İzmit Belediye Başkanlığı mazbatamızı aldıktan sonra halkımızla kol kola Belsa önüne yürüyeceğiz."

BELSA ÖNÜNDE KUTLAMA

Belsa önünde gerçekleşecek kutlama etkinliği ise coşku dolu anlara sahne olacak. Hürriyet, tüm İzmitlileri renkli ve neşeli bir kutlamaya davet ediyor. "Belsa Plaza önünde taçlanacak bu özel ve coşkulu günde sizleri de aramızda görmek bizim için büyük mutluluk olacak. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz"

HABER: FUNDA KOLUTEK