Kocaeli BizimŞehir - Yaşam
Derince El Birliği İle Güçlenecek
Derince El Birliği İle Güçlenecek
Hüsamettin Soylu başkanlığında kurulan El Birliği Derneği, Derince'nin sosyal dokusuna güç katmak amacıyla bugün muazzam bir açılış töreni ile faaliyetlerine resmen başladı.
10 Mart 2024 Saat: 21:20

Derince'de bugün gerçekleşen büyük bir etkinlikle, yardımlaşma ve dayanışma ruhu zirveye çıktı. Derince El Birliği Derneği'nin resmi açılışı, ilçenin önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

HERKES ORADAYDI

Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkan Vekili Vedat Şentürk, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Çağatay Yamen, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Samet Özcan ve Yeniden Refah Partisi İlçe Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık da yer aldı.

Ayrıca Kocaeli'nin sevilen ses sanatçısı Yıldırım Gömleksiz'in katılımıyla açılışa ayrı bir renk kattı. Yoğun katılımın yaşandığı açılışta, komşular ve esnaf arkadaşlar da büyük ilgi gösterdi.

YARDIMLAŞMA RUHUNU GÜÇLENDİRECEĞİZ

Derince El Birliği Derneği Başkanı Hüsamettin Soylu, açılışta katılanlara teşekkür ederek şunları dile getirdi: "Yoğun ilginiz ve desteklerinizle açılışımızı onurlandırdınız. Derneğimizin Derince’de, yardımlaşma ve dayanışma amaçlarına katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Yönetim kurulumuz, 10 asil ve 10 yedek kişiden oluşuyor. Büyük çoğunluğu esnaflarımızdan oluşan derneğimiz, yardımlaşma ve birlik ruhunu güçlendirmek için kurulmuştur. Derince El Birliği Derneği olarak, ilçemizin gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER: FUNDA KOLUTEK