Güncel

Yıldızlı gündeme getirdi, iktidar harekete geçti

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı TBMM Genel Kurulunda yapmış olduğu konuşmasında Kocaeli Üniversitesindeki sağlık çalışanlarının sorunlarını gündeme getirmişti

6 Temmuz 2024 Saat: 17:26
Yıldızlı gündeme getirdi, iktidar harekete geçti
Yıldızlı gündeme getirdi, iktidar harekete geçti

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında ulaşım servisleri kaldırılan sağlık çalışanlarının yaşadığı mağduriyeti dile getiren Yıldızlı, konuşmasının bir bölümünde "Kıymetli önceki dönem rektör hocam da burada" diyerek AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü'ye çağrıda bulunmuştu.

Hülagü tarafından dün kamuoyuna yapılan açıklamada Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bu konuyu görüştüğünü ve en kısa sürede yeni bir düzenleme yapılacağının bilgisi verildi.

Bu gelişme üzerine bir açıklama yayınlayan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı şu ifadeleri kullandı;

“Kocaeli Üniversitesindeki sağlık çalışanlarımızın mağduriyetini bir süredir dile getiriyorduk, bu çağımızın iktidar tarafından dikkate alınması bizim açımızdan sevindiricidir. Önemli olan halkımızın sorunlarının çözülmesidir. Biz, CHP grubu olarak yapıcı muhalefet anlayışı ile çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu sorunun çözülmesinde en ufak bir katkımız olduysa bu bizim için çok kıymetlidir. Sürecin devamını takip edeceğiz, en kısa sürede bu mağduriyetin sona ermesini bekliyoruz. Rektör hocamızın açıklamalarına istinaden şimdiden tüm sağlık çalışanlarımıza yeni düzenlemenin hayırlı olmasını diliyorum. Toplumun tüm kesimlerinin sorunları için mücadele etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız