Güncel

Yeni Vali İlhami Aktaş Görevine Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle atanan Vali İlhami Aktaş düzenlenen resmi törenle görevine başladı

23 Temmuz 2024 Saat: 12:26
Yeni Vali İlhami Aktaş Görevine Başladı
Yeni Vali İlhami Aktaş Görevine Başladı

Bugün, Kocaeli Valiliği önünde gerçekleştirilen coşkulu karşılama töreni ile Çanakkale'den atanan yeni vali taş, resmen görevine başladı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Malatya'ya atanan Vali Seddar Yavuz'un yerine Kocaeli Valisi olarak görevlendirilen Aktaş, saat 08.45'te düzenlenen törende kendisini bekleyen il protokolüyle buluştu.

"KOCAELİ'YE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM"

Protokol selamlaşması ardından makam odasında basın karşısına geçen Vali İlhami Aktaş, konuşmasında şunları ifade etti: “Ben törenimizin başta Kocaeli olmak üzere ilimize, ülkemize, kendimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Otuz yıllık mülki olarak daha önce iki ilde valilik yaptıktan sonra burası üçüncü görev yerimiz.

SANAYİNİN KALBİ KOCAELİ’DEYİZ

Türkiye'nin sanayi kalbi sayılan ülkemiz için çok büyük stratejik öneme sahip olan Kocaeli'de görev yapmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Tüm halkımızla beraber yerel yönetimlerimiz, üniversitelerimiz, STK’lerimiz, sanayi kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşları, işçi kuruluşları, derneklerimiz tüm bileşenlerle beraber istişare kültürü içerisinde ilimiz ülkemize nasıl katkı sağlayacağımızı, var olan varsa sorunları tehdidiyle bunların çözümü noktasında hep birlikte el birliğiyle çalışacağız.

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Konuşmasını, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturu ile sürdüren Aktaş, vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve her türlü engelin ortadan kaldırılması için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Aktaş konuşmasını, "Hem Kocaeli iline hem de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyerek noktaladı.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız