Siyaset

Yasin Özlü fark attı!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sonuçlar yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Kocaeli’de sonucu en merak edilen ilçelerden biri olan Başiskele’de kesin olmayan sonuçlara göre Başiskele bir kez daha Yasin Özlü dedi

1 Nisan 2024 Saat: 03:31
Yasin Özlü fark attı!
Yasin Özlü fark attı!

Türkiye bugün belediye başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Özellikle Kocaeli’de seçim sonuçlarının en çok merak edildiği ilçelerden biri de Başiskele’ydi. Eski Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın bağımsız aday olduğu, Saadet Partisi’nin ise güçlü olduğu ilçelerden biri olan Başiskele’de seçimin nasıl sonuçlanacağı hayli merak ediliyordu.

YASİN ÖZLÜ KAZANDI

Oy kullanma işlemlerinin sona ermesinin ardından Başiskele’de oy sayımı başladı. Bugün gerçekleştirilen seçimler neticesinde AK Parti’nin yeniden başkan aday gösterdiği Mehmet Yasin Özlü, rakiplerine fark atarak yeniden Başiskele Belediye Başkanı olarak seçildi. 

ÖZLÜ’YE EN YAKIN İSİM HÜSEYİN AYAZ

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Yasin Özlü, 27 bin 73 oy ile yüzde 41,24 oy oranına ulaşırken seçimden ne sonuç alacağı merak edilen eski belediye başkanı Hüseyin Ayaz ise 12 bin 949 oy ve yüzde 19,73 oy oranı ile Özlü’ye en çok yaklaşan isim oldu. Saadet Partisi’nin Başkan adayı Zafer Mutlu ise 9 bin 823 oy ve yüzde 14,96’lık oy oranı ile seçimin üçüncü partisi oldu.Yasin Özlü fark attı!

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
KULLARLI 01.04.2024 12:54
FARK MI ATTI ???????? Bence bir dahaki seçim kendilerine çok güzel bi aday bulsunlar,çalışmlarını ona göre yapsınlar Yasin Özlü yatsın kalksın reise kıyamayanlara dua etsin bu kendisinin başarısı değil AKPARTİYE KIYAMAYANLARIN VEFASIDIR... AKLINIZI BAŞINIZA ALIN BİR DAHAKİ SEÇİM HERŞEY DAHA ZOR HABERİNİZ OLA....
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız