Teknoloji

Yalçın Kayan transferinde görüşmeler sonlandırıldı

Kocaelispor, Yalçın Kayan'ın transfer taleplerindeki artış nedeniyle transfer görüşmelerini sonlandırdı

11 Eylül 2024 Saat: 13:09
Yalçın Kayan transferinde görüşmeler sonlandırıldı
Yalçın Kayan transferinde görüşmeler sonlandırıldı

Kocaelispor’un transfer listesinde ön sıralarda yer alan Yalçın Kayan'ın transfer görüşmeleri, oyuncunun taleplerindeki artış sebebiyle sonuçsuz kaldı. Başlangıçta yıllık 600 bin dolar üzerinden başlanan görüşmelerin, 1 milyon 200 bin dolara yükselmesi sonrasında Kocaelispor, transferden vazgeçme kararı aldı. Süper Lig ekiplerinin de yakından ilgilendiği Yalçın Kayan’a bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileyen Kocaelispor yönetimi, kulüp kaynaklarını daha verimli kullanma yoluna gitme kararı aldı.

 

YALÇIN KAYA'NIN KARİYERİ

25 yaşındaki Yalçın Kayan, Göztepe formasıyla çıktığı 144 resmi maçta toplam 13 gol katkısı yaptı. Futbol kariyerine 2013-14 sezonunda Altay altyapısında başlayan Yalçın, bir sezon sonra Altınordu altyapısına transfer oldu. Altınordu'da kısa süre oynadıktan sonra Karşıyaka altyapısına geçiş yaptı.

2016-17 sezonunda Karşıyaka'dan Göztepe altyapısına transfer olan Kayan, burada gelişim göstererek önce U21 takımına, ardından da Göztepe A takımına yükselmeyi başardı. Yalçın Kayan, bu süreçte yeteneklerini sürekli geliştirdi ve Göztepe’nin önemli oyuncularından biri haline geldi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız