Vali İlhami Aktaş, Türk Kızılay 2025 yılı olağan Kocaeli İl Merkezi Genel Kurul Toplantısına katıldı.
Program, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Türk Kızılayı Genel Sekreteri Murat Ellialtı, Türk Kızılay Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Pay, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin ve Kızılay Kocaeli Şube üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; Kızılay Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Pay’ın açılış konuşmaları akabinde geçmiş döneme ait faaliyetlerin değerlendirilmesi ve gelecek döneme ait planların görüşülerek onaya sunulması ile devam etti.
Değerlendirmelerin ardından yönetim kurulu seçimi yapıldı ve İbrahim Pay tekrar başkanlığa seçildi.
Yeniden Başkanlığa seçilen İbrahim Pay ile yönetim kurulunu tebrik eden Vali İlhami Aktaş, yeni dönemde yapacakları çalışmalarında başarılar diledi.