Siyaset

Talus'tan kongre mesajı: Pazartesi başlıyoruz

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı partinin 23.yıl dönümünü Seka Park Deniz Restoran'da kutladı

14 Ağustos 2024 Saat: 17:05
Talustan kongre mesajı: Pazartesi başlıyoruz
Talus'tan kongre mesajı: Pazartesi başlıyoruz

2001 yılında kurulan ve 4 dönem tek başına iktidar olmak üzere 2002 yılından bu yana hükümeti kurma yetkisini kazanan AK Parti 23.yılını Seka Park'ta bulunan Deniz Restoran'da kutladı.

CEMİL YAMAN GELMEDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Saadettin Hülagü yer alırken Cemil Yaman programa katılmadı.

3 BAŞKAN KATILMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez katılırken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Çatırova Belesiye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz programa katılmadı.

KARAOSMANOĞLU VE CİVELEK DE GELDİ

Eski KBB başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski il başkanı Mahmut Civelek ile Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.Programda ilk olarak parti genel merkezinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen 23.yıla özel program canlı olarak video ekrandan izlendi.

BASINA KAPALI İSTİŞARE

Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, kutlama programının sadece il teşkilatını kademelerine özel olduğunu belirtti. Konuşmasının ardından yapılan istişare toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşti.

18 AYIM GEÇTİ

Programda sadece Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus konuşma yaparken kongre sürecine yönelik mesaj verdi. Talus kongre hakkında tarih vermedi ancak pazartesi günü itibariyle çalışmalara bailayacaklarını ifade etti. Talus'un konuşması şu şekilde ; "Hem beraber olalım hem istişare yapalım istedik. İl başkanlığında 18 ayım geçti. Baktığımda zor bir süreçti. Kocaeli'deki teşkilatlar olarak seçimlerde gereken cevabı verdik.

23 YAŞINDA TİP FAKÜLTESİ'NDEN MEZUN OLMUŞTUM

Tüm seçimleri birinci olarak tamamladık. 31 Mart seçimlerinde de beraberdik. Zor bir süreçti. Bazen işimizle savaştık ama elimizden geleni yaptık. Ben 23 yaşında TIP fakültesi'nden mezin olmuştum. Hep 2r yaşında gibiyiz. Ak Parti gidiyor, salon dolduramazlar, bitti diyenlere teşkilstlarımız danışma meclislerinde cevabı verdi.

PAZARTESİDEN İTİBAREN İLÇELERDEYİZ

Bugün partimizin kuruluşunun il kademeleri olarak kutlayalım istedik. Bu süreçte hep beraber olduk. Kongre sürecimiz var. Pazartesi gününden itibaren yeniden ilçelerdeyiz. Çalışmalara başlıyoruz. İstişarelerimiz sürecek. Bizim teşkilatımız ülkeye örnek olmalı. Mutlu Şehir Kocaeli felsefesiyle icraatlerına devam eden belediye başkanlarıma gelmiş dönem baikanlarımıza da teşekkür ediyorum"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız