Güncel

Talus’tan baş döndüren trafik

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’un hafta sonu trafiği baş döndürdü. Talus, iki güne iki ilçe kongresi, bir temayül ve delege istişare toplantısı sığdırdı

21 Ekim 2024 Saat: 16:32
Talus’tan baş döndüren trafik
Talus’tan baş döndüren trafik

KONGRELER COŞKULU GEÇİYOR

AK Parti Kocaeli’de hareketli günler yaşanıyor. Siyasi çalışmaların baş döndüren bir hızla ilerlediği AK Parti Kocaeli’de geçen hafta ilçe kongrelerinin startı verildi. Cumartesi günü Kartepe, pazar günü Darıca ilçe kongreleri yapıldı. Kartepe’de Murat Yılmaz, Darıca’da Köksal Şakar ilçe başkanı seçildi. Kongrelere yoğun katılım dikkat çekti. Genel Başkan Yardımcıları Ömer İleri ve Mustafa Şen gibi isimler de bu kongrelerde ağırlandı.

İLÇELER 30 KASIM’DA BİTECEK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ve ekibi kongrelerin dışında hafta sonu Gölcük’te delege istişare toplantısını yaptı, değişime gidileceği açıklanan Başiskele’de ilçe başkan adaylığı için temayül yoklamasını tamamladı. AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri 30 Kasım’a kadar her hafta sonu devam edecek. Bu sırada her kongre öncesi delege toplantıları yapılacak. Ayrıca değişim yaşanan ilçelerde de teşkilat mensuplarıyla temayül yoklaması olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız