Güncel

Tahir Büyükakın '128 Milyar Dolar Nerede?' Sorusuna Son Noktayı Koydu

Kartepe’de düzenlenen ilçe danışma kurulunda konuşan Tahir Büyükakın, 128 Milyar doların nerede sorusunu ve amaçlarını anlattı

24 Temmuz 2024 Saat: 00:18
Tahir Büyükakın 128 Milyar Dolar Nerede? Sorusuna Son Noktayı Koydu
Tahir Büyükakın '128 Milyar Dolar Nerede?' Sorusuna Son Noktayı Koydu

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanlığı 68. Genişletilmiş İlçe Danışma kurulu toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 128 Milyar doların nerede sorusunun amacını ve hedeflerini açıkladı.
“128 MİLYAR DOLAR NEREDE?”
Bir dönem çok konuşulan ‘128 Milyar dolar nerede’ sorusunun, sosyal medyanın yankı odalarında dolaştığından bahseden Büyükakın, şu ifadeleri kullandı: “Bu soruyu duymayan var mı? Herkes duydu değil mi? İşte böyle yapıyorlar çok konuşulmasını sağlayarak konunun gerçekliğini artırmak istiyorlar. Normalde kasıtları ne? Bunun çalındığını ima ediyorlar. Mahkemeye geldiklerinde, ‘Biz bunu ima etmedik. Biz bunu afaki olarak söyledik’ diyorlar. İşte hep yaptıkları budur.
Biz çalışmaya devam edeceğiz ancak onlar atıp tutmaya devam edecekler.
BİZ GERÇEKLİKLE İLGİLENECEĞİZ
Google’ın bir algoritması var ve tüm süreçler buna göre çalışıyor. Tıklandıkça daha fazla kişiye ulaşır, sponsor girince ön plana çıkarsınız. Dolayısıyla orada başarılı olamazsınız. Bizim hedefimiz gerçekliktir. Ben tarihte hiç bu kadar gerçeklikten kopuş görmedim. Biz sokakta olacağız. Size bir haber geldiğinde gerçekliğinden emin olmanızı, araştırmanızı istiyorum. Biz başarıyı zerre kadar kendimizde bulmayız. Önemli bir davanın neferleriyiz. Bunu asla unutmayın.”

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız