Siyaset

Sertif Başkan Sözünü Tuttu

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe seçim vaatleri arasında bulunan ‘Kent lokantası’ sözünü yerine getirdi

26 Temmuz 2024 Saat: 17:33
Sertif Başkan Sözünü Tuttu
Sertif Başkan Sözünü Tuttu

Derince Belediyesi’ni Zeki Aygün’den alarak 30 senelik muhafazakar partilerin hükümdarlığını sonlandıran Sertif Gökçe seçim zamanı verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Bu kapsamda ilk icraati olan kent lokantası dualar eşliğinde hizmete açıldı.

KOCAELİ CHP TAM KADRO

CHP Kocaeli’nin tam kadro katılım sağladığı açılışta, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, meclis üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

YEMEK FİYATLARI BELLİ OLDU

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin seçim vaatleri arasında da yer alan Kent Lokantası için Sırrıpaşa Mahallesi, Denizciler Caddesi, No:184 (Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Karşısı) adresinde yapılan çalışmalar tamamlanarak açılış gerçekleştirildi. 200 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği Derince Kent Lokantası’nda üç çeşit yemek 50 liradan satılacak. Kent lokantası her gün 12.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

BİR AVUÇ MUTLU AZINLIK…

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe açılış konuşmasında şunları kaydetti: “Seçim sürecinde size söz verip vaatte bulunmuştum. 150 bin nüfuslu Derince’nin vergileriyle oluşan bütçesiyle bir avuç mutlu azınlık değil halkın tamamı faydalanacak demiştik. İçinde insan olmayan hiçbir proje yapmayacağı söylemiştim. Halkın tamamına hitap eden bir projeyi faaliyete geçirerek size verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.

KÜÇÜK BİR KISMI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN

Kent lokantası bir nebze de olsa dar gelirliye, asgari ücretliye destek olacaktır. Bundan sonra da sosyal belediyecilik ilkelileri gereği kreş, taziye evi gibi projelerimizin altyapı çalışmalarını hazırlayacağız. İlerleyen dönemde açılışlarla sizleri rahatsız edeceğiz. Bu lokantanın büyük kısmını kendi imkanlarımızla yaptık. Mehmet Çalık kardeşimin bağışıyla malzemeleri aldık. Kendisi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız