Siyaset

Şahin Talus Oyunu Kullandı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, bugün Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 1047 No'lu sandıkta oyunu kullanarak vatandaşları sandığa davet etti

31 Mart 2024 Saat: 12:15
Şahin Talus Oyunu Kullandı
Şahin Talus Oyunu Kullandı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, bugün Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1047 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

Sabah erken saatlerde mahalle ziyaretleri gerçekleştiren ve sandıklarda görevli teşkilat mensuplarına başarılar dileyen Talus, "Sandık milli iradenin aşılmaz, sarsılmaz, yıkılmaz kalesidir. Bütün vatandaşlarımızı oyunu kullanmaya, iradesine sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.

Talus, oy kullanmanın demokrasinin en önemli unsuru olduğunu vurgulayarak, "Herkesin oyunu kullanması, ülkemizin geleceği için hayati önem taşımaktadır. Türkiye'nin istikrarı ve kalkınması için sandığa gitmeli ve milli irademizi en güçlü şekilde ortaya koymalıyız." diye konuştu.

Talus, okuldaki sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyerek, "Görevlerini büyük bir titizlikle yerine getiren tüm sandık görevlilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız