AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı kongresinde söz alan Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Çok çeşitli kademelerde çalışarak davamıza gayret ettim. Tarih bu dönemi yazdığında içinde inşallah biz de olacağız.” dedi
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 8. Olağan Kongresi bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.
Şahin Talus, “ Bu kongre Türkiye yüzyılında Kocaeli’deki ilk kongremiz. Gösterilen yüksek teveccühe teşekkür ediyorum. Elini taşın altına koymak isteyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnsanlığın Türkiye Yüzyılından beklediği çok şey var. Bütün gözler Recep Tayyip Erdoğan’da, AK davamızda. Bu büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğa Kocaeli çatında katkı sunmak için yola çıkıyoruz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde başlayan bu davanın ferdi olmak büyük bir nişandır. Tarih bu dönemi yazdığında içinde inşallah biz de olacağız.
Benim aktif siyasi hayatım Başiskele ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan, il başkan yardımcılığı yaptım. Çok çeşitli kademelerde çalışarak davamıza gayret ettim. Mehmet Abimizin istifasından sonra AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak atandım. 6 genel seçim, 4 yerel seçim 3 Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir dava neferi olarak sahadaydım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kocaeli’de AK Parti uyumun merkezindir. Kocaeli’de AK Parti medeniyet merkezidir.
Muhalefet algı yapacak biz gerçekle karşılık vereceğiz. Önümüzdeki seçimde hedefimizi gerçekleştirmek için, tek çözümün AK Parti olduğunu anlatacağız, algı mühendislerini yerle bir edeceğiz. Bunu biz yapacağız. Bu bize başarıyı getirecek. Başarmak için elimizde her şeyimiz var. Erdoğan var. Kongremizin ve hedefimizin bir milat olmasını diliyorum