Güncel

“Muhtarlarımız En Güzel Hizmet İçin Çalışıyorlar”

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, muhtarların mahallelerin nabzını tutan, ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler olduğunu söyleyerek Başiskele’de hep birlikte güzel işler yaptıklarını söyledi

24 Ekim 2024 Saat: 09:20
“Muhtarlarımız En Güzel Hizmet İçin Çalışıyorlar”
“Muhtarlarımız En Güzel Hizmet İçin Çalışıyorlar”

Başiskele Belediyesi, Muhtarlar Günü münasebetiyle ilçenin fedakâr ve çalışkan muhtarlarını bir araya getiren bir program düzenledi. Programa Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve muhtarlar katılım gösterdi.

 

Programda yaptığı konuşmada muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Başkan Özlü, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan, ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler olarak bizler için her zaman yol gösterici olmuştur. Onlarla iş birliği ve uyum içinde, kentimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile demokrasimizin temel taşı olan kıymetli muhtarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Birlikte, Başiskele’miz için daha güzel yarınlar inşa edeceğiz.” diye konuştu.

 

“SOSYAL BELEDİYECİLİKTE TÜRKİYE ÇOK ÖNDE”

 

Kırgızistan Yerel Yönetimler Birliği’nin geçen hafta düzenlediği “Uluslararası Şehircilik Forumu”na katıldığı ziyaretten de bahseden Başkan Özlü, Avrupa ve Asya'daki belediyecilik ile ülkemizdeki sosyal belediyecilik arasındaki farkı anlattı.

 

Sosyal belediyecilikte çok daha farklı ve geniş bir hizmet yelpazesinde görevlerini yaptıklarını söyleyen Özlü,  her türlü zorlu şartlara rağmen ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde her türlü badireyi kolaylıkla atlattığını vurguladı.  

 

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sosyal belediyecilikle Başiskele'nin belde belediyeciliğinden bir kente dönüştüğünü, bir kent kültürünün oluştuğunu söyledi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız