Kocaeli BizimŞehir - Teknoloji
Yatırımlarımız olacak
Yatırımlarımız olacak
Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Denizciler Caddesi esnafı ziyaretinde, “Derince’de ekonomik hayatı canlandıracak dokunuşlar ve yatırımlarımız olacak” dedi.
7 Mart 2019 Saat: 18:37

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Denizciler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolu ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde Gökçe’nin proje tanıtım kitapçığı da esnafa ulaştırıldı. Projeler hakkında esnaf ile sohbet eden Gökçe’ye ilgi ve öneriler de vardı. Esnafın önerilerini dinleyen Gökçe, “İlçemize vizyon katacak projelerimiz var. Bunlarda hiçbir şekilde esnafımızla rekabete girilmeyecek. Bizler tüketmeden üreten ve esnafın, üreticinin yanında olan bir belediye olacağız” dedi.

 

“DERİNCELİ, DERİNCE’DEN ALIŞVERİŞ YAPAMIYOR”

Esnafın, ülkede yaşanan ekonomik sorunlar sebebiyle en çok etkilenen kesim olduğunu belirten Gökçe, “Esnaf, ülke ekonomisinin temel direğidir. Esnaf kazanamazsa ülke de kazanamaz. Derince’de ekonomik hayatı canlandıracak dokunuşlar ve yatırımlarımız olacak. Derinceli, Derince esnafından alışverişini yapamıyor. Bunun birçok nedeni var. İşte biz bunlara yönelik çözüm projelerimizle esnafımızın kazanmasını sağlayacağız” dedi. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların da ilgisiyle karşılaşan Gökçe, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

 

YAŞANABİLİR BİR DERİNCE

Gökçe, Denizciler Caddesi’nde Uzunoğlu Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Üretilen her bir projenin amacında Derince’ye hizmet olduğunu söyleyen Gökçe, “İnsana dokunmadan, gönüllere girmeden yapılan proje, başarılı değildir. Bizim anlayışımız her zaman budur. Sizlerin görüşünü almadan ve ilçeye katkı sağlamayacak hiçbir proje hayata geçirilmeyecek. Derince’de bir kişi zengin edilmeyecek, ranta betona yatırım yapılmayacak. Biz Derince’ye ve burada yaşayan hemşerilerimize yatırım yapacağız. 5 yıl sonra çok farklı ve daha yaşanabilir bir Derince’yi inşa etmiş olmak istiyoruz” dedi.