Kocaeli BizimŞehir - Güncel
REZİDANS YAPACAKLAR
REZİDANS YAPACAKLAR
Kentimizin tanınan iş adamlarından Ahmet Tayfun Baltacı sahibi olduğu ATB Mühendislik firmasında marka olma yolunda ilerliyor. ATB son olarak Pakistan’da 4 büyük proje üstlendi
1 Mart 2021 Saat: 19:47

Feyza Bilge SERTEL

2015’ten beri ilimizde faaliyet gösteren ATB Mühendislik İnşaat Sanayii ve Ticaret LTD. ŞTİ üstlendiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ahmet Tayfun Baltacı’nın sahibi olduğu ATB Mühendislik her yeni projede çıtayı biraz daha yukarılara taşıyor. Son olarak Pakistan’da 4 büyük proje daha üstlenen ATB, 14 Şubat’ta sözleşmeyi imzalayarak başarısına bir yenisi daha ekledi. ATB’nin kurulduğu andan itibaren kaliteyi ön planda tuttuğunu ifade eden Baltacı, ‘Hızlı, devamlı ve tutarlı olmanın, kaliteli ürün ve hizmetleri düşük maliyetle rekabetçi pazara sunuyoruz’ dedi.

Önder firma olmanın, ‘İnsan için teknoloji’ yaklaşımını hedeflediklerini vurgulayan Tayfun Baltacı, ‘Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Öğrenime dayalı alt yapımızla araştıran, geliştiren, üreten ve pazarlayan bir firmayız. Üstlendiğimiz projelerde bu değerlere bağlı olarak çalışır, hizmet sağladığımız sektörde başarıya ulaşacağımıza inanırız. Pakistan’da da ülkemizi layıkıyla temsil edeceğimize inanıyorum’ şeklinde konuştu.

AHMET TAYFUN BALTACI KİMDİR?

1987 Kahramanmaraş’ta doğdu. 2013 yılında Kocaeli’de yaşamaya başladı. Baltacı, Selçuk Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisliği, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. 2015’te Kocaeli’de taahhüt işlerinde ve demir satışı faaliyetleri gösteren ATB Mühendislik İnşaat Sanayii ve Ticaret LTD. ŞTİ firmasını kurdu. 2015’den yurtiçi ve yurtdışında çok önemli projelere imza attı.

Pakistan'da imzalar atıldı. Çalışmalar başlandı...