Kocaeli BizimŞehir - Güncel
İftarda açıkladı
İftarda açıkladı
Oda yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Başkanı Hamit Akbulut MÜSİAD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikle aday olduğunu açıkladı.
22 Mayıs 2019 Saat: 10:26

Feyza Bilge Sertel

 Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO)’nın 22-23 Haziran’da 23.Olağan Genel Kurul öncesi Oda yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Başkanı Hamit Akbulut aday olduğunu açıkladı.

Meslekte Birlik Grubu Başkanı ve Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkan Adayı Hamit Akbulut MÜSİAD Sosyal Tesislerinde toplantı düzenleyerek ekibini tanıttı. Akbulut ve ekibi tanıtım toplantısına katılan üyeleri iftar yemeğinde ağırladı.

Tanıtım programına, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman, Meslekte Birlik Platformu Başkanı Abdülaziz Vural, Meslekte birlik kurucularından Salih Çakır, İstanbul Bağımsız Denetçiler Başkanı Osman Ergün Tamur, İstanbul Meslekte Birlik Başkanı Ethem Yüksel Kahveci ve Bursa Meslekte Birlik Başkanı Asım Karaman’da katılım gösterdi.

Tanıtım toplantısına ve iftar yemeğine katılımcılara teşekkür eden, desteklerini beklediklerini belirten Akbulut, Ramazan ayını kutladı. Derneğe hizmet veren, emeği geçen üyelere teşekkür etti. Gruplaşmaktan ve ötekileştirmekten yana olmadıklarını belirten Akbulut, yaptığı konuşmada, ‘’Siyaset yapmıyoruz herkesin tarafıyız; şayet taraf isek o tarafta olmaktan rahatsız değiliz’’ dedi.

Kocaeli SMMM Odası 22-23 Haziran 2019 tarihli 23. Olağan Genel Kurul Aday Listesi:
YÖNETİM KURULU:
1. Hamit Akbulut
2. Ahmet Eser
3. Ayşegül Bakal
4. Yüksel Uuzunerk
5. Abdülkadir Anık
6. Cemil Örs
7. Bülent Gültekin
DENETLEME KURULU:
1. Erhan Ayar
2. Emin Demir
3. Selim Atabay
DİSİPLİN KURULU
1. Murat Korkmaz
2. İlhan Kahrıman
3. Göknur Gökyılmaz
4. Celil Tunç
5. Mustafa Karakoç