Kocaeli BizimŞehir - Güncel
GECE GÜNDÜZ
GECE GÜNDÜZ
COVID-19 koronavirüse karşı İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İzmit’in en uğrak noktalarından biri olan ve İzmit’in kalbi olarak nitelendirilen Fethiye Caddesi ile İstiklal Caddesi’ni dezenfekte etti
20 Mart 2020 Saat: 22:49
Tüm dünyada yayılan ve ülkemizde de etkisini iyice hissettirmeye başlayan COVID-19 koronavirüse karşı İzmit Belediyesinin aldığı tedbir ve önlemler vatandaşın büyük takdirini topluyor. Tüm birimleriyle bütün çalışmalarını koronavirüsle mücadele kapsamında gerçekleştirilen İzmit Belediyesi halkın sağlığını korumak adına yoluna kararlılıkla devam ediyor. 
GECE GÜNDÜZ DEZENFEKTE
24 saat boyunca gece gündüz kavramı gözetmeksizin günün her anı koronavirüse karşı çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İzmit’in uğrak noktalarından biri olan ve İzmit’in kalbi olarak nitelendirilen Fethiye Caddesi ile İstiklal Caddesi’ni dezenfektan, köpük ve tazyikli suyla birlikte temizleyerek dezenfekte etti. Çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiklerini ifade eden belediye yetkilileri dezenfekte çalışmalarının koronavirüs bitene kadar devam edeceğini belirttiler.