Kocaeli BizimŞehir - Güncel
Enver Okan: 3.5 yılda ne yaptınız?
Enver Okan: 3.5 yılda ne yaptınız?
Körfez Belediye Meclisi’nin İyi Partili üyesi Enver Okan, belediye başkanı Şener Söğüt’e, 3.5 yılda belediye olarak ilçeye ne yapıldığını sordu
9 Aralık 2022 Saat: 14:14

Körfez Belediye Meclis toplantısında söz alan İYİ Partili meclis üyesi Enver Okan Belediye Başkanı Şener Söğüt'e kendi imkanları ve kendi personelini kullanarak ilçeye 3.5 yılda ne yaptıklarını sordu. Şener Söğüt bu soru karşısında yapılan çalışmaları anlatmaya başlayınca tekrar söz Enver Okan, “Büyükşehir'in değil sizin yaptıklarınızı anlatın” dedi. Okan, yapıldığı söylenin çalışmaların hepsinin ya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildiğini ya da bakanlığa devredildiğini belirterek, “Belediye olarak hiçbir şey yapmadınız. Üç buçuk yıl geçti ama geride bunu biz yaptık diyebileceğimiz bir şey yok” diye konuştu.  Şener Söğüt bu cevap karşısında savunma yaparak yapılan hizmetin Büyükşehir kaynaklı da olsa ilçe kaynaklı da olsa hizmet olduğunu ifade edip soruyu geçiştirmek istedi.
 

BİR KARIŞ DAHİ SATILMASIN

Enver Okan son olarak belediyenin arsa satışlarını gündeme getirerek, tıl yerleri satıyoruz bahanesinin geçerli olmadığını ve gelecek nesilleri de düşünerek tek karış toprağın dahi satılmasına izin verilmemesi gerektiğini söyledi. Enver Okan her türlü arsa satışına karşı olduklarını ve ret oyu kullanacaklarında sözlerini ekledi.