Kocaeli BizimŞehir - Güncel
Bu kenti markası
Bu kenti markası
Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları geleneksel iftarını Yenişehir’de bulunan Bilgi Köprüsü Kreşi’nde gerçekleştirdi.
23 Mayıs 2019 Saat: 00:26

Feyza Bilge Sertel

Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları geleneksel iftarını İzmit Yenişehir Mahallesi Karanfil Sokak’ta bulunan Bilgi Köprüsü Kreşi’nde gerçekleştirdi. Düzenlenen iftarda Özel Bilgi Köprüsü Eğitim kurumun yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Bilgi Köprüsü Kreşi bahçesinde gerçekleşen iftara kurs öğretmenleri, müdürleri ve idareciler tarafından yoğun katılım oldu. Program davetliler oruçlarını açtıktan sonra semazen gösterisi ile devam etti.

 

BU KENTİN MARKASIYIZ

İftarda konuşan Bilgi Köprüsü Başkanı Ali Korkmaz, ‘’Böyle güzel bir akşamda bizlerle sofranızı paylaştığınız için teşekkür ederim, bu güzel akşamları bu güzelliklerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bu kentin markasıyız inşallah daha güzel günlere taşıyacağız’’ şeklinde ifadelerini kullandı.

 

İZMİT’İN 17 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP MARKASI

 

Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları, 17 yıl önce etüt merkezi olarak faaliyete başlayarak bugün 5 ayrı kurumda 200’ün üzerinde çalışan ve yaklaşık 1500 öğrencisiyle ilimizde eğitim-öğretim kurumları içinde yerli bir marka haline dönüştü. Ana kucağından, yüksek öğretim basamağına kadar her aşamada temel ve destek eğitim hizmeti sunan Özel Bilgi Köprüsü, en büyük başarılarından birini iki yıl önce faaliyete geçen Bilgi Köprüsü Üniversiteye Hazırlık Özel Öğretim Kursu ile yakaladı.

 

İlk yılında Türkiye ortalamasında ilk 100’de 3 derece ile yer alan Bilgi Köprüsü, ikinci yılında çıtayı daha da yükseltti. Yerleştirme puanlarına göre iki Kocaeli 1’inciliği elde ederken, Türkiye sıralamasında da ilk 100’de 4 dereceyle zirvede yer aldı.

 

YENİ DÖNEMİN SÜRPRİZİ ÜCRETSİZ DEMO DERSLERİ

İzmit Yenişehir Mahallesi Destanlı Sokak’ta 12’şerli özel sınıflarda, alanında uzman öğretmen kadrosuyla bu yıl da başarılarına bir yenisini eklemek isteyen Bilgi Köprüsü Üniversiteye Hazırlık Özel Öğretim Kursu, bir yandan da yeni dönem çalışmalarına başladı. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının startını 10 Haziran’da verecek olan Bilgi Köprüsü, bu yıl kayıt döneminde öğrencilere bir de sürpriz hazırladı. “Demo dersler” programı kapsamında Bilgi Köprüsü Üniversiteye Hazırlık Özel Öğretim Kursunun sistemi, öğretmen kadrosu ve ders programları gibi konularda daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen öğrenciler 12 saatlik ücretsiz derslere katılabilecek. Bu dersler sonunda isteyen öğrenciler Bilgi Köprüsüne avantajlı imkanlarla kaydını yaptırabilecek. 

 

YAZ OKULU HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Bilgi Köprüsü’nde ayrıca ilimizin ilk montessori eğitimini sunan ve American  Montessori Society (AMS) üyesi olarak uluslararası sertifikaya sahip seçkin 3-6 yaş anaokullarından Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu ile çift yabancı dil eğitimli, yine 3-6 yaş arası Bilgi Köprüsü Kids Anaokulunun yaz okulu hazırlıkları da tamamlandı. Her iki kurum da sınırlı sayıdaki öğrenci kayıtlarını başlattı. Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Korkmaz, kurum idarecileri ve öğretmenlerin tam kadro katılım sağladığı Özel Bilgi Köprüsü Kreşinin geniş bahçesindeki iftarda, Bilgi Köprüsü’nün İzmit’in eğitim-öğretimde güçlü bir markası haline geldiğini belirterek, “Bu markayı bugüne kadar kurumlarımızda eğitim gören binlerce öğrenci ve aileleriyle birlikte oluşturduk. Onlar bize güvendi ve biz bu güveni boşa çıkarmamak için daha fazla çalıştık. Dalga dalga büyüyen bu güven ortamı bizim için her şeyden daha önemlidir. Kreş, anaokulu ve özel öğretim kurslarımızla birlikte başarılı bir yıl geçirmenin gururunu yaşıyor ve yeni dönemin hazırlıklarına şimdiden başladık. Özveriyle çalışan idareci ve öğretmenlerimize bu vesileyle teşekkür ediyorum” dedi.