Kocaeli BizimŞehir - Güncel
Bu görevden kaçmam
Bu görevden kaçmam
CHP Kartepe İlçe Örgütü 45 gün içerisinde seçime gidiyor. Başkan adaylığı için ismi geçen kişilerden birisi de eski ilçe başkanı Bülent Sarı
15 Temmuz 2019 Saat: 18:13

CHP Kartepe İlçe’ de, İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı ve yönetim kurulundan 11 kişi istifa etmişti. İstifaların ardından ilçe yönetimi düşerken, il örgütü tarafında Kartepe ilçeye kayyım atanacağı öğrenildi. 5 kişiden oluşacak kayyımın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe İlçe Örgütü 45 gün içerisinde seçime gidecek. 45 gün içerisinde seçime gidecek olan Kartepe İlçe Örgütün’de İlçe Başkanı arayışı sürüyor. Başkan adaylığı için ismi geçen kişilerden birisi de eski ilçe başkanı Bülent Sarı.

YENİ İNSANLAR OLMALI

Bölgede tanınan bir isim olan Sarı halen CHP İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyor. Başkan adayı olup olmama konusunda sorularımızı yanıtlayan Sarı, “Partim istersen bu görevden kaçmam. Kişisel fikrim ise ben zaten 4 yıl ilçe başkanlığı görevinden bulundum. Artık Kartepe’ye yeni insanlar lazım. Yeni insanları kazandırmalıyız. Mutlaka ilçe başkanı olmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır. Partimizin de yeni insanlara ihtiyacı var. Samimi düşüncelerim bunlardır” dedi.