Kocaeli BizimŞehir - Teknoloji
Bakın ne cevap verdi
Bakın ne cevap verdi
Dilovası kurucu başkanlarından ve Dilovası'nda oldukça büyük bir oy potansiyeline sahip olan Ercan Dalkılıç, yerel seçimlere aday mısınız sorusuna karşın bakın ne cevap verdi
20 Aralık 2018 Saat: 20:18

Dilovası’nın eski belediye başkanlarından ve aynı zamanda kurucu başkanı Ercan Dalkılıç önümüzdeki belediye başkanlığı seçimleri üzerine açıklamada bulundu. Dalkılıç, aday olacak mısınız sorusuna karşılık, “Ben bu dönem gençlerin önünü açmak adına kenarda durdum. Benim damadım ve yakınlarımdan birkaç isim AK Parti’den belediye başkanlığına talip oldu. Aday olmadan önce bana gelip aday olacaklarını söylediklerinde ben de onlara destek olacağımı ifade ettim. Dolayısıyla benim yakınlarımdan biri aday gösterildiği takdirde karşılarına rakip olmam söz konusu değil.

ALİ CENGİZ OYUNLARI

Ancak gelinen süreçte anladığım kadarıyla birileri Dilovası’nın dengesini bozacak girişimlerde bulunuyor. Zamanında yani 2009 seçimlerinde eski bir bakanın yaptığı Ali Cengiz oyunları şimdi de yeni aktörler tarafından sahneye konulmaya çalışılıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Sonucun ne olacağını öğrenmeye az kaldı. Ben gençlere bir söz verdim ve sözümün arkasındayım. Ama o gençlerden birinin aday olmaması halinde biz de “B” planımızı uygulamaya koyarız. Dilovası’nı birilerinin çıkarlarına alet etmemek için ne gerekirse yaparız.