Güncel

KOTO, American Life Dil Okulları ile protokol imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası, American Life Dil Okulları İzmit Şubesi ile işbirliği protokolü imzaladı. American Life İzmit Şubesi, Oda üyelerine yüzde 55 indirimli olacak

15 Ağustos 2024 Saat: 16:53
KOTO, American Life Dil Okulları ile protokol imzaladı
KOTO, American Life Dil Okulları ile protokol imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası, üyelerine avantaj sağlayan indirim protokollerine American Life Dil Okulları ile devam etti. Oda üyeleri, birinci dereceden yakınları ve Oda çalışanlarına yüzde 55 oranında indirim sağlayan protokol, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve American Life Dil Okulları İzmit Şubesi Kurucu Ortağı Ufuk Vurdum tarafından imzalandı. Protokol töreninde, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Barış ile American Life Dil Okulları İzmit Şubesi Kurumsal Satış Müdürü Kezban Dalgın da yer aldı.

‘ODA ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN’

Protokolün Oda üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bulut, işbirliği dolayısıyla teşekkür etti. American Life Dil Okulları eğitim sistemi hakkında bilgi veren Kurucu Ortağı Vurdum ise, “Kurumumuz İngilizce, Almanca, Rusça, Flemenkçe, İspanyolca ve Fransızca dillerinde dil eğitimi vermektedir. İzmit Şubemizde geçerli olan indirimimiz Oda üyelerimize hayırlı olsun. İndirim protokolümüz 6 Ağustos 2025 tarihine kadar geçerliliğini koruyacaktır” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız