Güncel

Kocaeli Üniversitesi uluslararası bir işbirliğine imza attı

Kocaeli Üniversitesi ve Almanya Fraunhofer Enstitüsü iş birliği ile yeni bir uluslararası projenin temelleri Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun dest

19 Eylül 2024 Saat: 19:39
Kocaeli Üniversitesi uluslararası bir işbirliğine imza attı
Kocaeli Üniversitesi uluslararası bir işbirliğine imza attı

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti. Fikir alışverişi ve işbirlikleri üzerine görüşmelerde bulunulan ziyarette, yeni bir uluslararası projenin de temelleri atıldı. Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi'ni ziyaret eden Türk Alman Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatay Elibol ile ulusal ve uluslararası düzeyde yapılabilecek işbirlikleri değerlendirildi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile Prof. Dr. Elif Öğüt’ün de hazır bulunduğu ziyarette, bir protokol de imzalandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Üniversitesi’nin bu tür uluslararası projelere imza atmasıyla hedefi olan Araştırma Üniversitesi hedefine daha da yaklaşacağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, işbirliğinin hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız