Eğitim

Kazakistanlı Öğrenci açılışa damgasını vurdu

İlimtepe KO-MEK Merkezi’nde saç tasarım ve güzellik uzmanı Usta Öğretici Tülay Arslan’ın öğrencisi Kazakistanlı Aliye İmamkulova’nın konuşması programa damga vurdu.

16 Nisan 2025 Saat: 09:05
Kazakistanlı Öğrenci açılışa damgasını vurdu
Kazakistanlı Öğrenci açılışa damgasını vurdu
Yağız kebap

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı ilk sergisini Körfez’de açıldı.


Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, KO-MEK yöneticileri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. Kurs, çeşitli etkinliklerle açılışı yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlimtepe KO-MEK Merkezi’nde saç tasarım ve güzellik uzmanı Usta Öğretici Tülay Arslan’ın öğrencisi Kazakistanlı Aliye İmamkulova’nın konuşması programa damga vurdu. 13 yıldır Türkiye’de yaşadığını belirten İmamkulova, “ Kadim Türk kültüründe yurtlar bacasız, ocaklar dumansız olmaz. Yurtları inşa eden erkek olsa da, ocağı tüttüren kadınlardır. Kadın anadır, kadın atatır, kadın Altay Dağları’nın zirvesi gibi yuvasının başında durandır’ dedi. Salondakiler tarafından büyük alkış alan Kazakistanlı Aliye İmamkuluova, kendisine her zaman her konuda destek olan saç-tasarım ve güzellik uzmanı Tülay Arslan’a teşekkür ettiğini söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız