Önümüzdeki sene şubat ayı içinde İMO Gebze Temsilciliği Başkanlığı’nı bırakmaya hazırlanan Ahmet Kadı, proje müellifleri ile kahvaltılı toplantıda bir adaya geldi. Kadı, “Yapılanı edeni sorgulamaya, asli görevime, üyeliğe dö
MMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, vedaya hazırlanıyor. 2024 yılında, şubat ayı içinde temsilciliği kongreye götürmeye hazırlanan Kadı, temsilciliğin itici gücü proje müellifleri ile David People Kafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kadı, “Yönetim tarafından yapılanı edeni sorgulamaya, asli görevime, üyeliğe dönüyorum” derken toplantıya Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Gebzespor Başkanvekili Sinan Yücel, Gebzespor Başkan Yardımcısı Nilgün Erol, İMO Gebze eski başkanları Ziya Topal ve Ziya Özhan, temsilcilik yöneticileri, proje müellifleri ve aileleri katıldı. Kadı temsilcilik üyelerini 06 Ocak 2024 günü akşamı da Şanlıurfa yöresine has sıra gecesinde ağırlayacak. Kadı özetle şunları kaydetti:
ESKİ BAŞKANLAR BİZE DEĞER BIRAKTI
“Daha güzel sohbet cümlesi kuramadım, hepiniz kalbimin içinde yüreğimdesiniz. Canlarımsınız, iyi ki buradasınız, iyi ki varsınız. İyi ki İMO Gebze’siniz ve İMO Gebze’nin sizin gibi proje müellifleri var.
Odamızın bugüne kadar gelmesini sağlayan kıymetli eski başkanlara saygı, aramızdan ayrılanlara rahmet dilerim. Bize bir değer ve kıymet bırakmışlar. Hepsine teşekkür ediyorum, Biz de bu kıymeti Gebze’ye yakışır bir marka olarak bu noktaya getirmeye gayret ettik. Başarılı olduysak ne mutlu, olamadıysak da gün gelir veda ettiğimizde hepinizle helalleşiriz.
Bilerek kimsenin ayağına basmadık, kalbini kırmadık. İstemeden kırdıklarımız varsa özür dilerim. Ben bunu çok önemsiyorum, helalleşelim.”
ALKIŞI HAK EDEN SİZLERSİNİZ
Tüm temsilcilik üyelerinin çok kıymetli olduğunu ancak proje müelliflerini farklı yerde tuttuğunu kaydeden Ahmet Kadı, “Temsilciliğimizin varlıkta yoklukta, pandemide, depremde selde olumsuz şartlarda odanın mihenk taşı olmasını sağladık. Proje müellifleri olarak maddi manevi desteğinizle en önemli unsur sizlersiniz. Sizler biraz önce beni alkışladınız ama alkışı hak eden tüm üyeler ve proje müellifleri” dedi.
KORKTUM AMA GERİ ADIM ATMADIM
Oda başkanlığı ve yönetim kademelerinde 12 yıl görev yaptığını belirten Ahmet Kadı, “Bu süre büyük oğlumla yaşıt ve oda benim için evlatlarım kadar kıymetli. Müdahale gerektiren her yerde iliklerime kadar hissederek müdahale ettim. Zaman zaman korktum ama bir adım geri adım atanın, geri kalanını siz bilirsiniz. Bir adım geri adım atmadım” diye konuştu.
İMO Gebze Temsilciliği’nin proje müellifi olan üyeleriyle son toplantısını düzenlediğini kaydeden Ahmet Kadı, “Bundan sonra yeni yönetimin yapacaklarını edeceklerini sorgulamaya, asli görevime, üyeliğe dönüyorum” dedi.
NACİ GÖRÜR SALI GÜNÜ GELİYOR
Deprem uzmanı Prof.Dr.Naci Görür’ü 19 Ocak Salı günü saat 14.00’te Gebze Ticaret Odası ile birlikte düzenleyecekleri panelde GTO Meclis Salonu’nda ağırlayacaklarını belirten Kadı, bir davet de 06 Ocak 2024 günü akşamı düzenleyeceği sıra gecesi için bulundu.
NE YAPTIYSAM SEVGİMLE YAPTIM
Kadı sözlerini, “Bana verdiğiniz kutsal görevden ötürü teşekkür ederim. Bundan sonra da sizlerle beraber olacağız. Şımartmaya doyamadıklarım, yeriniz bende farklı. Eski başkan sıfatını edinirken hangi yükü kaldırmak gerekiyorsa elimizden, gönlümüzden geleni üye olarak göstereceğiz. Kendimi ifade etme adına, başkanlık görevi için hepinize sonsuz teşekkür ederim. Kusur kadı kızında da olur, Kadı oğlunda da. Ne yaptıysam sevgimle yaptım, iyi ki de yapmışım, yine yaparım. Yeni arkadaşlar daha iyisini yapacak ve gözümüz üzerlerinde olacak. Şarkıda söylendiği gibi, ‘Bir gün gelir de unuturmuş insan’, beni unutmayın.”