Spor

İzmit’te 23 Nisan coşkusu bisiklet turu ile başladı

İzmit Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bisiklet tutkunlarının katılımıyla düzenlenen kortej ile başladı

21 Nisan 2025 Saat: 09:12
İzmit’te 23 Nisan coşkusu bisiklet turu ile başladı
İzmit’te 23 Nisan coşkusu bisiklet turu ile başladı
Yağız kebap
İzmit Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikler, Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Pisti’nde başlayan “23 Nisan Ulusal Egemenlik Bisiklet Turu” ile başladı. Bisiklet tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, katılımcılar Yahya Kaptan’dan başlayarak İzmit’in simge noktalarından biri olan Kültür Tepesi’ndeki Atatürk Anıtı’na kadar pedal çevirdi. 
COŞKU DEVAM EDECEK
Anıt önünde gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunuldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. İzmit’te 23 Nisan coşkusu daha şimdiden kendini hissettirmeye başladı. Etkinlikler hafta boyunca çocuklar ve aileleri için birbirinden renkli programlarla devam edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız