Güncel

İzmit Belediyesinden Zabıtan’a güven ve konfor dokunuşu

Zabıtan Mahallesini ziyaret eden İzmit Belediyesi yöneticileri, bölgede gerçekleşen çalışmaların sonuçlarını yerinde takip etti. Mahalle Muhtarı Ferhat Özcan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti

24 Ekim 2024 Saat: 13:29
İzmit Belediyesinden Zabıtan’a güven ve konfor dokunuşu
İzmit Belediyesinden Zabıtan’a güven ve konfor dokunuşu
İzmit Belediyesi, kentin her noktasında olmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Zabıtan Mahallesini ziyaret etti. Ekibe Muhtar Ferhat Özcan eşlik etti. Son olarak Erten Okançay Sokak’ta yapılan istinat duvarı ve asfalt işlemlerini inceleyen ekibe, mahalleli adına Muhtar Özcan teşekkür etti.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK”
Ziyarete dair değerlendirmelerde bulunan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, “Muhtarımızdan gelen bütün talepleri inceliyoruz ve kendisi ile koordineli çalışıyoruz. Bu bölgede yaklaşık 200 haneyi ilgilendiren bir sıkıntı vardı. İzmit Belediyesi olarak bu sıkıntının giderilmesi adına elimizden geleni yapmaya çalıştık. Halkımızı hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“MAHALLE HALKINA HAYIRLI OLSUN”
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Burak Güreşen ise, “İzmit Belediyesi olarak 102 mahallemizde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Zabıtan Mahallemizde de çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Daha önce tehlike arz eden duvarın tehlikeli kısımlarını alıp 600 metreküp taş duvar imalatı gerçekleştirdik. Zemin sıkıştıktan sonra ise asfalt çalışmalarımızı yaptık. Erten Okançay Sokak’ta ise 500 ton asfalt serimi yaptık. Çalışmalarımız mahalle halkına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Zabıtan Mahalle Sakini İrfan Kartal ise, “Dükkanımız önünde yapılan yol çalışmasından dolayı İzmit Belediyesine teşekkür ederim. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyorduk. Araç girişleri zor oluyordu. Güzel bir yol oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız