Güncel

İzmit Belediyesi hem muhtarları hem vatandaşları dinledi

İhtiyaçları yerinde tespit ederek hızlı çözümler üretmek adına mahalleleri ziyaret eden İzmit Belediyesi, mahalle gezilerine Orhaniye ve Kocatepe Mahallerinde devam etti

7 Eylül 2024 Saat: 18:32
İzmit Belediyesi hem muhtarları hem vatandaşları dinledi
İzmit Belediyesi hem muhtarları hem vatandaşları dinledi
İzmit Belediyesi, mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi yöneticileri son olarak Orhaniye Mahalle Muhtarı Mustafa Yokuş ve Kocatepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kabak ile bir araya gelerek mahallelerin durumu hakkında bilgi aldı.
 
GENİŞ KATILIM
 
Mahalle ziyaretlerine İzmit Belediyesi Başkan Vekili Cengiz Özcan’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, Köy Hizmet Masası Sorumluları Turgay Oruç, Ali Filiz ve İsmail Akdeniz ve birim müdürleri katıldı. 
 
FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU
 
Muhtar Mustafa Yokuş ve Muhtar Mustafa Kabak ile birlikte mahalleleri gezen ekipler, sorunları yerinde tespit etti. Heyet ayrıca Başkan Hürriyet’in de selamlarını iletti. Vatandaşlar da talep ve sorunlarını doğrudan belediye yöneticilerine anlattı. Ekipler, dile getirilen ihtiyaçları tek tek not alırken gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılacağını kaydetti. 
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız