Güncel

İstifa sonrası belediye başkanlarına gitti

MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Murat Nuri Demirbaş, veda ziyaretlerine başladı. Demirbaş, bu kapsamda ilçe belediye başkanlarına gitti

18 Eylül 2024 Saat: 15:33
İstifa sonrası belediye başkanlarına gitti
İstifa sonrası belediye başkanlarına gitti

İLÇE BELEDİYELERİNDE BAŞKANLARI ZİYARET ETTİ

15 Eylül’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı görevinden sağlık sorunu sebebiyle istifa ettiğini açıklayan Murat Nuri Demirbaş, veda ziyaretlerinde bulunuyor. Görev süresinde seçimler geçiren, yerel seçimde Cumhur İttifakı’nda AK Partili başkan adaylarıyla çalışma yürüten Demirbaş veda ziyaretleri kapsamında belediye başkanlarına gidiyor. Gebze, Çayırova, Darıca, Kartepe ve Başiskele Belediye Başkanları istifasını açıklayan Murat Nuri Demirbaş tarafından ziyaret edilen başkanlar oldu. Ziyaretlerde Demirbaş’a kendisiyle istifa eden ya da aktif görevde bulunan MHP İlçe Başkanları da eşlik etti.

GAYRETLERİ VE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Murat Nuri Demirbaş kendisinin istifası sonrası MHP Başiskele İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Şahin Kaya ile birlikte Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye gitti. Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Özlü, sosyal medyada notla birlikte çekilen fotoğrafı paylaştı. Özlü paylaşımındaki notta “Bizim davamız; fikirlerden bir fikir, ideallerden bir ideal değildir. Bu kutlu davanın özü; hakkın rızasıdır, mayası aşktır, hamuru vefadır. Görevlerinden affını isteyen Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'a ve İlçe Başkanı Şahin Kaya'ya emekleri, gayretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.  

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ’E TEK GİTTİ

Murat Nuri Demirbaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü de ziyaret etti. Demirbaş ile makamında çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Büyükgöz, paylaşımında “Önceki dönem MHP Kocaeli İl Başkanımız Murat Nuri Demirbaş'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Demirbaş bu ziyaretle birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye de gitti. Demirbaş’a, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş’un eşlik etti. Belediye Başkanı Çiftçi ziyaret sebebiyle Demirbaş’a teşekkür etti. Demirbaş kendisinin istifasının ardından MHP Kartepe İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Hayati Dilek ile Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a da ziyarette bulundu. Kocaman, birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştı ve emekleri için Demirbaş ile Dilek’e teşekkür etti.

DEĞERLİ BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Demirbaş’ın ziyaret ettiği belediye başkanlarından biri de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık oldu. Murat Nuri Demirbaş’a bu ziyaretinde kendisinin istifasından iki gün sonra MHP Darıca İlçe Başkanlığı görevinden istifa etiğini duyuran İlhan Yaşar eşlik etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, paylaşım notunda “Görevlerinden affını isteyen Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar'ı ağırladık. Bizzat milletimiz tarafından 15 Temmuz meydanlarında kurulan Cumhur İttifak’ımıza vermiş oldukları özverili emeklerinden dolayı değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.İstifa sonrası belediye başkanlarına gitti

İstifa sonrası belediye başkanlarına gitti

İstifa sonrası belediye başkanlarına gitti

İstifa sonrası belediye başkanlarına gitti

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız