Güncel

ISS’ten açıklama geldi

7 Ağustos 2024 tarihinde “Kocaeli Şehir Hastanesi’nde Emek Sömürüsü” başlığıyla yapılan haberimize ISS Türkiye’den açıklama geldi

15 Ağustos 2024 Saat: 00:05
ISS’ten açıklama geldi
ISS’ten açıklama geldi

İşte o açıklamanın tam metni:
“Temizlik hizmetlerini üstlendiğimiz Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili 7 Ağustos 2024 tarihinde “Kocaeli Şehir Hastanesi’nde Emek Sömürüsü” başlığıyla tarafınızdan yapılan haberle ilgili ISS Türkiye olarak açıklama zorunluluğumuz doğmuştur.
Öncelikle çalışanlarımızın alışılageldiği üzere vardiya usulü çalıştığını ve “24 saat mesai” gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtmek isteriz. Bunun yanı sıra insan kaynakları politikasının odağına tamamen “insan”ı koyan ve kurum kültürünü de bu yaklaşım çerçevesinde şekillendiren bir şirket olarak personellerimizin sigorta başlangıçlarının da işe giriş yaptıkları ilk günden itibaren aktifleştirildiğini vurgulamak isteriz.
Son olarak belirtmek isteriz ki; ISS Türkiye, söz konusu projede çalışanlarının iş yükünü hafifletmek için çoğu zaman ekonomik açıdan daha fazla maliyet gerektiren günlük personel alımına başvurmaktadır. Dolayısıyla şirketimizin “Eleman tasarrufu” yaptığı yönündeki söylemler de gerçeği yansıtmamaktadır.
*Ayrıca ISS , Tesis yönetim şirketidir , kesinlikle sağlık personeli alımı , çalıştırma vb durumlardan tarafımız sorumlu değildir.
Siz değerli basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız