Güncel

Hürriyet ve Acurman, Başiskele'de konuştu

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Milletvekili Adayı Anıl Acurman, Başiskele’de partililerle bir araya geldi. Programda konuşan Hürriyet ve Acurman, “24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayımızı Çankaya Köşkü’ne birlikte u

23 Mayıs 2018 Saat: 17:31
Hürriyet ve Acurman, Başiskelede konuştu
Hürriyet ve Acurman, Başiskele'de konuştu
Yağız kebap

CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, Başiskele’de Evimiz Kocaeli Sosyal Tesisleri’nde CHP Başiskele İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Şamba ve ilçe yönetiminin ilçenin en büyük sitesinin sakinleri ile buluştukları toplantıda 24 Haziran’da yapılacak seçimler ve ilçedeki çalışmalar ele alındı. Toplantıda ilk olarak konuklarını selamlayarak konuşmasına başlayan İlçe Başkanı İrfan Keskin, “Başiskele olarak 24 Haziran’ın zaferimiz olacağına inanıyoruz. Biz tüm kadrolarımızla seçime hazırız. Bugün de vekilimiz Fatma Kaplan Hürriyet ve vekil adayımız Anıl Acurman’ı ağırlıyoruz. Geçtiğimiz dönem İlçe başkan yardımcılığımızı yapan Anıl kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Gençlerin adayı olarak bizi de en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır” dedi.

“LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Keskin’in ardından söz alan Acurman ise, “İrfan başkanımıza bizleri ağırladığı için öncelikle teşekkür ederim. Başiskele’de partimin yönetiminde çalışmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Partide bugüne kadar çeşitli görevler aldık. Şimdi ise farklı bir yola girdik. Çok farklı bir seçim atmosferi yaşıyoruz. Aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Milletimizin de artık bazı şeylerin farkında olduğuna inanıyorum. Ve inanıyorum ki 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayımızı Çankaya Köşkü’ne birlikte uğurlayacağız. Son olarak, listede beni beşinci sıraya layık gören ve bana verilen desteklere layık olmak adına durmadan ve yorulmak nedir bilmeden çalışacağım. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu. Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de Başiskele ilçe yönetimine teşekkür ederek, “Birlikte çalışarak 24 Haziran akşamımızı zafer akşamımız yapacağız” dedi. Konuşmaların ardından CHP’liler site sakinleri ile sohbet etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız