Siyaset

Halil Dokuzlar: Çilekler çalındı mı? Çürüdü mü?

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “çilekler çalındı mı yoksa çürüdü mü?” dedi ve Hürriyet'in adli süreci neden başlatmadığını sordu

5 Temmuz 2024 Saat: 14:15
Halil Dokuzlar: Çilekler çalındı mı? Çürüdü mü?
Halil Dokuzlar: Çilekler çalındı mı? Çürüdü mü?

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında İzmit Belediyesi meclis toplantısında yaşanan gelişmelere ve çilek tarlası olayına değindi. İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Aykut Bozkurt ve ilçe başkan yardımcıları Yusuf Burgul, Bülent Durmuş'un da katıldığı toplantıda, İzmit Belediyesi’nin çilek tarlasındaki çileklerin akıbeti sorgulandı. Dokuzlar, “Belediye Başkanı Hanımefendi İzmit’i hırsızlıkla suçladı. Belki de olmayan kişiler nedeniyle tüm kenti zan altında koydu. Böyle bir suçlama yapıldığında yetkili mecralara başvuru yapılması gerektiğini çok iyi biliyor çünkü kendisi bir avukat. Çilekler çalındı mı? Çürüdü mü? Biz sayın belediye başkanından bu olayın aydınlatılmasını talep ediyoruz.” diyerek, konuya açıklık getirilmesi gerektiğini vurguladı.

SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

31 Mart seçimlerinden sonra kış mevsiminde olduğu gibi yaz aylarında da çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, seçimlerin ardından mahalleleri değerlendirip çalışmalara başladıklarını ifade etti. İlçe danışma meclisi toplantıları yaparak, halkın sorunlarını dinlediklerini ve eksiklerini gidermeye çalıştıklarını belirtti.

“BELSA KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR”

Dokuzlar, “İlk mecliste oy çoğunluğu ile kredi garantisini aldı. Ancak mecliste verdiğimiz hiçbir soru önergelerine cevap alamadık. Belsa Plaza karanlığa gömülmeye devam ediyor,” diyerek, belediyenin şeffaflıktan uzaklaştığını iddia etti.

"ÇÖP SORUNU 6 YILDIR DEVAM EDİYOR"

İzmit’teki çöp sorununa dikkat çeken Dokuzlar, belediyenin bu sorunu altı yıldır çözemediğini söyledi. “Hizmet yapmadan sadece algı yaparak çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, 6 yıl geçmesine rağmen çöp sorununu çözemedi. Kurban Bayramı’nda bayram farkındalığı dahi yaratacak çalışma yapılmadı. Vatandaşın kapısındaki çöpler alınmadı.” ifadelerini kullandı.

FİLM SENARYOSU

Film senaryosu gibi birçok fiyaskonun bize yaşatılacağını ifade etmek istiyoruz diyerek sözlerini sürdüren Dokuzlar, “Çilekler çalındı mı, çürüdü mü? Başkan Hanım, İzmit halkına açıklama yapmalı. Eğer hırsızlık değil çilekler çürümüş ise çıkıp bunu kamuoyuna söylemeli ve özür dilemelidir,” diyerek Başkan Hürriyet'i eleştirdi.

DOĞAL ADAYIM

Eylül ayında başlayacak kongre sürecinde aday olup olmayacağı sorulan Dokuzlar, “Ben doğal adayım. Ancak bu kararı verecek olan genel merkezimiz ve il teşkilatımızdır. Bu şehirde iyi şeyler yaparak anılmak isterim. Kalan ömrümde İzmit’e hoş bir seda bırakmak isterim. Kavga etmem ve kavga ile işim olmaz,” dedi.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız