Eğitim

Geleceğin Yazarları Kitaphane’de yetişecek

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskeleli vatandaşların edebiyat alanında yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla düzenlenen Yazarlık Akademisi’nde ilk ders yapıldı.

11 Şubat 2025 Saat: 09:47
Geleceğin Yazarları Kitaphane’de yetişecek
Geleceğin Yazarları Kitaphane’de yetişecek
Yağız kebap

Başiskele’de eğitime, sanata ve edebiyata büyük önem veren Başiskele Belediyesi, hayat boyu öğrenme kurslarıyla kentin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Başiskele İlçe Halk eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen Yazarlık Akademisi, Yazar ve Editör Cüneyt Dal rehberliğinde Kitaphane’de ilk ders gerçekleştirildi.

Edebiyat alanında yeteneklerini keşfetme, yazarlık konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulacak kursiyerler, 10 hafta boyunca toplamda 50 saatlik eğitim alacaklar. Kursta dramatik yazarlık, metin oluşturma teknikleri ve edebi türler üzerine kapsamlı bilgiler öğrenecek kursiyerlere, kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika da verilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız