Güncel

Geleceğin Teknolojisi Yenilenen Modelleriyle Chery Plaza Kocaeli Kaya'da

Chery, çok satan modelleri TIGGO 7 PRO, TIGGO 8 PRO ve OMODA 5 modellerini, geleceğin tasarım, kalite, güvenlik ve teknolojik beklentilerine göre yeniledi. Chery Plaza Kocaeli Kaya, yenilenen modelleriyle müşterilerini geleceğin teknolojisi ile bu

15 Ağustos 2024 Saat: 15:26
Geleceğin Teknolojisi Yenilenen Modelleriyle Chery Plaza Kocaeli Kayada
Geleceğin Teknolojisi Yenilenen Modelleriyle Chery Plaza Kocaeli Kaya'da

Lüks ve Teknolojinin Yeni Adı: TIGGO 8 PRO MAX

Tiggo 8 Pro Max, yenilenen dış görünümü ve iç tasarımıyla lüks SUV segmentinde liderliğe oynuyor. Yeni aracın ön bölümü, daha lüks ve görkemli bir ızgara tasarımı ile dikkat çekiyor. 19 inç boyutunda düşük rüzgâr direncine sahip güncellenmiş jant tasarımıyla, otomobil kullanıcılarının beklentilerine daha uygun hale getirildi. Üç boyutlu detaya sahip ve sonsuzluk formundaki arka farlar ile şehrin ihtişamını yansıtarak kullanıcıları heyecanlandırıyor. İç mekânda ise yüksek kalite ve özgün tasarım çizgileri öne çıkarken, 24.6 inçlik Bilgi-Eğlence Sistemi sayesinde lüks ve teknolojiyi bir arada buluşturuyor. Akıllı Sesli Komut Sistemi ve Yeni Nesil Gelişmiş Güvenlik Sistemi sayesinde, sürüş deneyimini çok daha konforlu ve güvenli hale getiriyor.

Konfor ve Akıllı Teknolojide Yeni Standartlar:  TIGGO 7 PRO MAX

Tiggo 7 Pro Max, önceki versiyona göre yapılan tasarım, kalite ve teknoloji iyileştirmeleriyle segmentinin en iddialı modellerinden biri olmaya aday. Radikal değişikliklerle gelen bu model, kullanıcılarına eşsiz bir konfor ve gelişmiş akıllı teknolojiler sunuyor.

Geleceğin Teknolojisi, Yarının Tasarımı: OMODA 5 PRO

Geleceğin teknolojisine sahip bir SUV arayışında olanlar için OMODA 5 Pro, yenilenen iç mekânı ve en üst seviyeye çıkarılan kalite ve konforuyla öne çıkıyor. 24.6 inç boyutundaki Bilgi-Eğlence Sistemi, akıllı sesli komut sistemi ve kişiselleştirilebilirlik özellikleriyle farklılaşan bu model, sürücülere her anlamda gelişmiş bir deneyim sunuyor.

Chery Plaza Kocaeli Kaya'da Geleceğin Teknolojisini Keşfedin

Modern tasarım, üstün kalite ve en son teknolojik özelliklerle donatılmış Chery modellerini yakından görmek ve test sürüşüyle deneyimlemek için sizleri Chery Plaza Kocaeli Kaya’ya davet ediyoruz.

CHERY TEST SÜRÜŞÜ  TALEP FORMU

Ayrıntılı Bilgi:

 0 262 606 1 660

https://cherykocaelikaya.com.tr/

Sanayi Mh Şakayık Sk. No: 23/A, İzmit 41040

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız