Siyaset

Erol Ölmez’den ‘Her şey yolunda’ mesajı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti Milletvekili Veysal Tipioğlu ile birlikte ilçeyi gezdi. Ölmez, Facebook’tan paylaşılan fotoğraflarla adeta, protestolardan sonra ‘Her şey yolunda’ imajı verdi

8 Ağustos 2024 Saat: 12:38
Erol Ölmez’den ‘Her şey yolunda’ mesajı
Erol Ölmez’den ‘Her şey yolunda’ mesajı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu ile birlikte ilçeyi karış karış gezdi. Yeni kurulmak istenen çöp tesisini istemeyen Kandıra halkı, geçtiğimiz hafta buna karşı çıkmış, Akçakese’ye bu tesisin zarar vereceğini belirtmişlerdi. Bu kapsamda, yol kapatarak protesto eden vatandaşlar Ölmez aleyhinde sloganlar atmıştı.

GÜNEŞLİ BİR HAVA HAKİM

O gergin havanın dağılmış olduğuna dair fotoğraflar ise Erol Ölmez tarafından resmi Facebook hesabından paylaşıldı. Güler yüzlü ve sıcak ifadelerin yer aldığı fotoğraflarla birlikte ziyarete dair küçük bir not eklendi.

İşte o metnin tamamı:

“Kocaeli AK Parti milletvekilimiz Sayın Veysel Tipioğlu ile birlikte Kandıra’mızı ziyaret ettik. Halkımızla iç içe, samimi ve sıcak bir atmosferde buluştuk. Her bir köşesinde güler yüzlülüğüyle bizi karşılayan Kandıra’mıza teşekkür ederiz.

#ErolÖlmez #Kandıra #BelediyeBaşkanı”

İşte o sosyal medya postu:

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız