Güncel

Derince tek ses, tek yürek

Derince Belediyesi, Türkiye'nin Çekya'yı 2-1 mağlup ettiği müsabakayı Derince Kent Meydanı'nda yer alan dev ekranda canlı olarak yayınladı. 2024 Avrupa Şampiyonası'nda tur atlayan Milli Takımımızın coşkusunu hep birli

27 Haziran 2024 Saat: 20:45
Derince tek ses, tek yürek
Derince tek ses, tek yürek

A Milli Futbol Takımımız 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı başardı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Ülkemizde büyük heyecan uyandıran bu karşılaşmanın 90 dakikasını Derinceliler ise Kent Meydanı'nda yer alan dev ekrandan canlı olarak takip ederek galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşadı. Burada maçı heyecanla takip eden vatandaşlara, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de eşlik etti. Son 16'ya kalma yolunda kritik önem taşıyan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken ikinci yarıda Ay Yıldızlı Milli Takımımız bulduğu gollerle galibiyete ulaştı.

BAŞKAN GÖKÇE YALNIZ BIRAKMADI

51. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun golü ile Milli Takımımız 1-0 öne geçerken Kent Meydanı'nda vatandaşlar golün sevincini hep birlikte yaşadı. Müsabakanın 66. dakikasında kalemizde gördüğümüz golle uzun süre berabere giden maçta eşitliği bozan isim 90+4. dakikada Cenk Tosun oldu. Cenk'in golü ile birlikte büyük coşku yaşayan Derinceliler, galibiyeti dakikalarca kutladı. Milli Takımımız için Derince'nin adeta tek ses ve tek yürek olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de yaptığı değerlendirmede  "Avrupa Futbol Şampiyonası grup aşamasının son maçında Çekya'yı mağlup ederek son 16'ya kalan A Milli Takımımızı yürekten tebrik ediyorum" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız