Güncel

Derince Belediyesi’nden İstihdama Önemli Katkı

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması, iş arayanları ve işverenleri bir araya getiriyor

13 Eylül 2024 Saat: 15:11
Derince Belediyesi’nden İstihdama Önemli Katkı
Derince Belediyesi’nden İstihdama Önemli Katkı

İŞ ARAYAN VE İŞVERENLER BULUŞUYOR

Derincelilerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaları hız kesmeden sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, sosyal belediyecilik noktasında önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi. İşsizlik sorununun çözümüne ve ekonomiye katkı sağlayacak olan Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması, Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşti. Nitelikli personel bulma konusunda şirketlere önemli fırsatlar sunan, iş arayan ve işvereni bir araya getiren Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’na 25 firma katılarak, stant açtı. Katılımcılar gün boyu firmaların ilgili stantlarını ziyaret ederek, kendi yetenek ve ilgi alanlarına göre iş başvurusunda bulundu. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan, meclis üyeleri, iş dünyasının önemli temsilcileri, çeşitli sektörlerden firma yetkilileri ve insan kaynakları uzmanları ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’na katılan vatandaşlar, burada sektörünün önde gelen firmaları ile görüşme fırsatı buldu. Derince Belediyesi tarafından düzenlenen Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’nda önemli mesajlar veren Başkan Gökçe, “Ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan işsizlik konusuna bir nebze de olsa çare bulabilmek için ilçemizde Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması düzenledik. Bugünkü buluşmamıza ülke çapında sayılı yaklaşık 25 firmamız başvurdu. Şu ana kadar ciddi sayıda işsiz gencimiz buraya geldi. İş arayanları ve işverenleri buluşturduk. İşsizlik konusuna bir nebze de olsun çare olabilmek için bu uygulamamızı kurumsal hale getireceğiz. İş arayanlarla işverenleri buluşturarak, ülkemizin en büyük sorunu olan işsizliğe çare olma konusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. İş arayanların niteliklerine uygun alanlarda istihdam edilmesinin amaçlandığı ve bundan sonra sürekli hale gelecek olan Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

BAŞKAN 1-2-3-4: Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe,  Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde stant açan firmaların stantlarını ziyaret ederek, kurumların temsilcileri ve yöneticileri ile bir araya geldi.

 

DERİNCE 1-2-3-4-5: Derincelilerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaları hız kesmeden sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, sosyal belediyecilik noktasında önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi.

 

İSTİHDAM 1-2-3-4: Nitelikli personel bulma konusunda şirketlere önemli fırsatlar sunan, iş arayan ve işvereni bir araya getiren Derince Belediyesi Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması’na 25 firma katılarak, stant açtı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız