Siyaset

CHP'li başkan istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile istifa ettiğini duyurdu

19 Ekim 2024 Saat: 18:26
CHPli başkan istifa etti
CHP'li başkan istifa etti

CHP  Karamürsel  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Saygıdeğer Karamürsel Halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ailem, Bugün sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir kararım var. Büyük bir onur ve sorumlulukla yaklaşık üç senedir yürütmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, şehrimize hizmeti kamuda sürdüreceğimden dolayı tarafsızlık ilkesi sebebiyle istifa etme kararı almış bulunuyorum.

VAR GÜCÜMLE ÇALIŞTIM

Görev sürem boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik hareketinin bir parçası olarak, Karamürsel’de gençlerimizin sorunlarına çözüm üretmek, partimizin ilkelerini gençlerimize anlatmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için var gücümle çalıştım. Bu süreçte birlikte çalıştığımız tüm değerli yol arkadaşlarıma, gençlik kollarındaki dava arkadaşlarıma ve desteğini her daim yanımda hissettiğim parti büyüklerime yürekten teşekkür ederim.

 

Gençlik kollarında kazandığımız dostluklar, hayata geçirdiğimiz projeler ve mücadele ettiğimiz değerler, benim için her zaman büyük bir onur kaynağı olarak kalacaktır. Görevim boyunca partimize ve ilçemize katkı sağlamaya çalıştım ve gençlerimizin sesini daha güçlü bir şekilde duyurabilmek için emek verdim. Bu süreci destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Karamürsel için hep birlikte daha güzel projelere imza atacağımızdan eminim. Aktif olarak başkanlık görevinden ayrılsam da, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerlerine ve ilkelerine bağlı kalarak, her zaman partimizin ve gençlerin yanında olacağım. Bu vesileyle bana güvenen, destekleyen ve yol arkadaşlığı eden herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Saygılarımla'' 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız