Güncel

CHP’li Tuğman Kayalı: Vatandaş şehir hastanesine ulaşımda sıkıntı yaşıyor!

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuğman Kayalı verdiği soru önergesinde Körfez’den Şehir Hastanesine tek araçla mümkün olmadığını ifade ederek, “vatandaş mağdur oluyor. Büyükşehirin bu konuda bir çalışması var mıdır?”

15 Ağustos 2024 Saat: 16:56
CHP’li Tuğman Kayalı: Vatandaş şehir hastanesine ulaşımda sıkıntı yaşıyor!
CHP’li Tuğman Kayalı: Vatandaş şehir hastanesine ulaşımda sıkıntı yaşıyor!

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuğman Kayalı Ağustos Ayı meclis toplantısında soru önergesi verdi. Kayalı verdiği soru önergesinde şu ifadeleri kullandı; “Körfez ilçemizde özellikle yukarı Hereke bölgemizden ve İlimtepe mahallemizden kalkan toplu taşıma araçlarının hem dolu olması hem de yolların virajlı olması özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamalarına neden olmaktadır.

VATANDAŞ TEK ARAÇLA ULAŞAMIYOR

Ayrıca bilindiği gibi Körfez Çamlıtepe hastanesinde yeteri kadar doktor yoktur. Ve Derince Sopalı Araştırma Hastanesi de küçülmüştür. Bunun sonucu vatandaşlarımız Şehir hastanesine yönelmiştir. Ancak başta körfez ilçemiz olmak üzere Şehir Hastanesine tek araçla ulaşmak mümkün değildir.

HEM ZAMAN KAYBI HEM DE MADDİ KAYIP

Bu durum Hastalarımızın ve yakınlarının hem zaman kaybına hem de maddi kayıplarına neden olmaktadır. Özellikle emekli vatandaşlarımız büyük sıkıntı çekmektedir. Büyükşehir başkanlığımızın mağduriyetlerin giderilmesi konusunda herhangi bir çalışması var mıdır?”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız