Siyaset

Birkan Koçak’tan il ve ilçe başkanlarına sert eleştiri

Eski Derince ilçe başkanı Birkan Koçak, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un veda yemeğine katılan belediye başkanlarına ve il başkanına ağır ithamlarda bulundu

17 Temmuz 2024 Saat: 13:53
Birkan Koçak’tan il ve lçe başkanlarına sert eleştiri
Birkan Koçak’tan il ve ilçe başkanlarına sert eleştiri

Derince'nin eski ilçe başkanı Birkan Koçak, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un veda yemeğine katılan belediye başkanları Sertif Gökçe ve Ahmet Çalık’a yönelik sert ithamlarda bulundu. Koçak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kocaeli Valisi Yavuz'u ve katılan il ve belediye başkanlarını ağır şekilde eleştirdi.

İBB BAŞKANI SEDDAR YAVUZ’A HAKARETTEN CEZA ALMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, "Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı gıyabında alenen hakaret" suçundan 7 bin 80 lira para cezasına çarptırılmıştı.

Koçak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın il başkanım, sayın belediye başkanlarım. Genel başkan yardımcılarımızla mahkemelik olan, Ordu ve Kocaeli Valisi değil, AKP’nin il başkanı gibi davranan bu kişinin veda yemeğinde ne işiniz var?”

Birkan Koçak’ın bu paylaşımı kısa sürede yayılarak çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Konunun muhatapları olan Kocaeli il başkanı ve belediye başkanlarının yapacağı açıklama ise siyaset çevrelerince merakla bekleniyor.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız