Güncel

Başkan Söğüt’ten Ankara ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Söğüt, “Hayata geçireceğimiz projeler üzerine istişarelerde bulunduk” dedi

25 Temmuz 2024 Saat: 17:37
Başkan Söğüt’ten Ankara ziyaretleri
Başkan Söğüt’ten Ankara ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Söğüt’e ziyaretlerde Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz da eşlik ederken, ilk olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı görevine getirilen Ömer Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SERİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Başkan Söğüt daha sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü olarak atanan Veli Tunçez’i, Çevre Yönetimi Genel Müdürü olarak atanan Fatih Turan’ı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü olarak atanan Eyyüp Karahan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PROJELER KONUŞULDU

Ziyaretler hakkında konuşan Başkan Söğüt, “İlk olarak Bakan Yardımcımızla ve genel müdürlerimizle ilçemizde hayata geçireceğimiz projeler üzerine ve birçok konuda istişarelerde bulunduk. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız