Güncel

Başkan Gökçe’den zabıtalara anlamlı ziyaret

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Zabıta Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette zabıta personeli ile bir araya geldi

4 Eylül 2024 Saat: 19:24
Başkan Gökçe’den zabıtalara anlamlı ziyaret
Başkan Gökçe’den zabıtalara anlamlı ziyaret

Zabıta Haftası Kutlandı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Gökçe, Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan çalışanlarla bir araya gelerek, personelin bu özel haftasını kutladı. Başkan Gökçe, zabıta teşkilatının belediyenin en önemli birimlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, zabıtanın şehrin düzeni, güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalıştığını belirtti. 

"Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum"

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Gökçe, "Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kıymetli zabıtalarımızın Zabıta Haftası'nın kutlu olmasını diliyor, çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diliyorum. Onlar, halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Zabıtalarımızın gösterdiği gayret ve çaba, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesinde büyük rol oynuyor" dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız