Güncel

Başkan Gökçe’den Mevlid Kandili Mesajı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yayımladığı mesajda Mevlid Kandili’nin başta ilçe halkı olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi

13 Eylül 2024 Saat: 14:49
Başkan Gökçe’den Mevlid Kandili Mesajı
Başkan Gökçe’den Mevlid Kandili Mesajı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gökçe mesajında şu ifadelere yer verdi; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) dünyaya teşrif ettiği kutlu gece olan Mevlid Kandili'ne ulaşmanın sevincini ve huzurunu bir kez daha yaşıyoruz. Müslümanlar için büyük bir anlam taşıyan Mevlid Kandili'ni idrak ettiğimiz bu özel gecede, insanlığın huzur ve barış içinde yaşaması için dualarımızı yeniliyoruz. Toplumsal dayanışmamızı arttırarak hep birlikte daha güzel bir geleceğe yürürken, dualarımızın kabul olmasını ve sevdiklerimizle huzur içinde bir gün geçirmemizi diliyorum. Bu vesileyle başta kıymetli ilçe halkımız olmak üzere İslam aleminin ve tüm insanlığın Mevlid Kandili'ni en kalbi duygularımla kutluyorum”

 

 

BAŞKAN:  Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yayımladığı mesajda Mevlid Kandili’nin başta ilçe halkı olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız