Güncel

Başkan Durul, bilimsel bildirisini sundu

Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Süper Lig hedefiyle çalışmalarını sürdürürken Yıldız Teknik Üniversitesi'nde bir sunum gerçekleştirdi

4 Ekim 2024 Saat: 19:36
Başkan Durul, bilimsel bildirisini sundu
Başkan Durul, bilimsel bildirisini sundu

Kocaelispor Başkanlığı görevine seçilen ve takımın yeniden Süper Lig’e dönmesi için elinden geleni yapan Recep Durul, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde sunum gerçekleştirdi.

Başkan Recep Durul, “THE VI INTERNATIONAL CONGRESS ON SUSTAINABLE DEVELOPMENT (SD2024): BANKING, ENERGY TRANSITION, AND GREEN ECONOMIES” adlı kongrede “AN EVALUATION OF CORPORATE SUSTAINABILITY OF FIRMS” başlıklı bir bildiri sundu. İngilizce olarak gerçekleştirilen sunumun ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Yıldız Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kongreye, University of Extremadura (İspanya), WSB University (Polonya), University of the Azores (Portekiz), Polytechnic Institute of Portalegre (Portekiz), University of Madeira (Portekiz) ve Centro Universitario Integrado (Brezilya) gibi uluslararası üniversiteler katkı sağladı.

Kongrede dünya çapında tanınan bilim insanları Prof. Dr. Geoffrey Hodgson, Prof. Dr. Luigino Brun ve Prof. Dr. Edwin Vegas Gallo gibi isimler davetli konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlikte, 50’den fazla bildiri sunuldu. Sunumların ardından Başkan Recep Durul’a katılım belgesi takdim edildi. Kongrede Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden sunulan tam metin bildiriler, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanlığı editörlüğünde uluslararası bir kitap formatında yayımlanarak bilim insanlarının, iş dünyasının, politika yapıcıların ve uzmanların faydasına sunulacaktır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız