Güncel

Başkan Büyükakın, Ali Haydar Bulut’un istifa nedenini anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kartepe ilçe danışma kurulu toplantısında Ali Haydar Bulut’un istifası hakkında ilk defa konuştu

24 Temmuz 2024 Saat: 00:21
Başkan Büyükakın, Ali Haydar Bulut’un istifa nedenini anlattı
Başkan Büyükakın, Ali Haydar Bulut’un istifa nedenini anlattı

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanlığı 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bulut'un istifası hakkında ilk kez açıklama yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinden önce Genel Sekreterlik görevine getirilen Ali Haydar Bulut, geçen hafta Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden alınarak Kentsel Yenileme ve Planlama Ofisi Başkanlığına atanmıştı. Ancak Bulut, bu yeni görevi kabul etmeyerek istifa etti. Başkan Tahir Büyükakın’ın da bu istifayı kabul ettiği öğrenildi.

Başkan Büyükakın, "Ali Haydar’ı severiz. Oda bizi sever. Bize laf etti diye yol arkadaşımızın arkasından konuşmayız. Kendisi böyle tercih etmiştir. İstifa etti biz de istifasını kabul ettik. “Ben bu işi yapmak istemiyorum” dedi. Kendisi uygun bulmadı. Ali Haydar Bulut bizim kardeşimizdir. Bu şehirde öküzün altında buzağı arayanlar çok, kimse altında bir şey aramasın. Bunu ilk benden duyun istedim. Biz bir istişare kültürüyle çalışıyoruz, 40 gün önce bunları demlendiriyor ve sonrasında uygulamaya geçiyoruz. Kafa karıştırmak isteyenler bilsin ki ben yolumdan dönmem ancak yanlışım varsa düzeltirim. Biz sadece bizi geriye düşürmek isteyenlere kulaklarımızı kapatır, yolumuza emin adımlarla devam ederiz," ifadelerini kullandı.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız