Güncel

Başiskele’de Temizlikten Ödün Verilmiyor

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik hizmetleriyle Başiskele’yi bir ev temizliği hassasiyetiyle dip bucak temizlemeye devam ediyor

18 Ekim 2024 Saat: 14:26
Başiskele’de Temizlikten Ödün Verilmiyor
Başiskele’de Temizlikten Ödün Verilmiyor

Başiskele halkının huzuru ve sağlığı, doğal çevrenin korunup gelecek nesillere daha güzel bir Başiskele bırakmak için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi temizlik çalışmalarından asla ödün vermiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hizmet araçları filosu ve mobil ekipleriyle kentin her bir sokağında yolları, kaldırımları pırıl pırıl temizliyor. Kent genelinde çöp konteynerlarında biriken çöpleri düzenli olarak toplayan temizlik ekipleri, çevre ve görüntü kirliliğine neden olan moloz, bağ bahçe ve mobilya atıklarını doğaya zarar vermeden bertaraf ediyor.

 

SOKAK VE CADDELER YIKANIYOR

 

Kentin her bir noktasında günlük temizlik çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, yollarda çeşitli nedenlerle oluşan çamur ve toz birikintilerini su tankerleri ile, yollardaki kurumuş ağaç yapraklarını ve her türlü çöpü yol süpürge araçlarıyla temizliyor.  

 

MAHALLE MOLOZ ALIM GÜNLERİNE DİKKAT

 

Mahalle mahalle moloz alım günleri belirleyen Başiskele Belediyesi, özellikle vatandaşların evini yenilerken, tadilat yaparken çıkan moloz atıkların ve eski mobilyaların mahallesinin belirlenen moloz alım günlerine dikkat etmesi uyarısında bulundu.

 

Moloz atıkların çuvallanarak dışarıya çıkarılması, bağ bahçe atıklarının konteynerların yanına düzenli bir şekilde konularak belediyenin 444 41 10 numaralı telefonuna bilgi verilmesi vatandaşlardan istendi.  

 

Başiskele’de Mahallelerin Moloz Alım Günleri:

 

- Pazartesi: Yeniköy Merkez, Havuzlubahçe, Atakent, Barbaros, Sahil (D130 Üst), Vezirçiftliği, Karadenizliler

 

- Salı: Sepetlipınar, Karşıyaka, Seymen Sahil (130 Alt), Ovacık, Kullar, Yakacık, Tepecik (Yarış Alanı Cad.), Fatih Paşadağ

 

- Çarşamba: Seymen (Yeni Mahalle Kısmı), Körfez, Altınkent, Yeşilyurt (Tınaztepe Cad.)

 

- Perşembe: Şehit Ekrem Kılıçarslan, Damlar (Kocaorman Cad.), Serdar Mahmutpaşa, Yaylacık

 

- Cuma: Damlar, Yeşilkent, Aydınkent, Doğantepe, Mehmet Ağa

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız