Siyaset

Alper Gülebaş Kapıları Kapatmadı

28. Dönem Zafer Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı olan Alper Gülebaş: “Partimi seviyorum. Genel Başkanımız Ümit Özdağ'a inancım devam ediyor. Ancak Kocaeli il yönetiminde yanlışlar yapılıyor” dedi

3 Ağustos 2024 Saat: 10:55
Alper Gülebaş Kapıları Kapatmadı
Alper Gülebaş Kapıları Kapatmadı

Başiskele’de Zafer Partisi İlçe Başkanlığı görevini ifa eden Alper Gülebaş, son seçimlerde belediye başkanı adayı olarak, partisinin bayrağını taşımıştı. Çalışkan tavrıyla genel merkezin dikkatini çeken Gülebaş, kaybederken kazanmış, seçimlerin ardından il başkan yardımcılığı görevine getirilmişti.

HAYAL KIRIKLIĞI

Ancak bu süreçte yaşadığı hayal kırıklığını; “İl yönetiminin aldığı hiçbir karar ve eylemde fikrimizin sorulmayarak imzamızın olmamasından dolayı İl başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek ayrılıyorum” cümleleriyle aktaran Gülebaş, bir süredir emek verdiği partisinin tüm görevlerinden istifa etme kararını kamuoyuna duyurdu.

KAPILARI KAPATMADI

Verdiği kararın ardından telefonla arayarak “Madalyonun arka yüzünü” sorduğumuz iş insanı Alper Gülebaş, partisinden ayrılmadığını, siyasetten çekilmediğini ifade etti. Bu doğrultuda sözlerine devam eden Gülebaş: “Partimi seviyorum. Genel Başkanımız Ümit Özdağ'a inancım devam ediyor. Bu kent için çabalamaya, emek vermeye devam edeceğim. Ancak Kocaeli il yönetiminde yanlışlar yapılıyor” diyerek kapıları kapatmadığının altını çizdi.

İşte istifasını açıkladığı o metin:

 “Zafer Partisi Kocaeli İl yönetiminin değişmesiyle göreve gelen il başkanı Ender Oğuz yönetiminin daveti üzerine Kalkınma Politikalarından sorumlu il başkan yardımcılığı görevi aldım. Bilindiği üzere 28.dönem Kocaeli milletvekili adayı ve yine yerel seçimlerde partimizin Kocaeli Başiskele ilçemizde Bayrağını yere düşürmemek ve Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin temsil yetkisini kaybetmemesi adına gelen istek üzerine, belediye başkan adayı olarak üstün bir gayretle ilçe yönetimi ve teşkilatı olmadan partili arkadaşlarımla mücadele ederek seçim yarışında onurla partimizi temsil ettim. Kocaeli ilimizin 12 ilçesinde tüm çalışmalarda gönüllülük esasıyla destekçi olmaya gayret ettim. Genel başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ'ın daima destekçisi olarak mücadelede bulundum. Kamuoyu bunun bilincindedir. Alınan oy oranları ve çalışmalarımız ortadadır.

FİKİRLERİMİZ SORULMADI

Ancak yeni oluşturulan il yönetiminde, seçim öncesinde veya sonrasında herhangi bir toplantı yapılmaması, il yönetiminin aldığı hiçbir karar ve eylemde fikrimizin sorulmayarak imzamızın olmamasından dolayı ayrıca yapılan tutum ve davranışların partimizle ve seçmen kitlemizle uyuşmaması sonucunda çok sevdiğim ve değer verdiğim partimin çalışmalarında sekteye uğramaması için, parti gönüllüsü arkadaşlarımın emeklerinin boşa çıkmaması için ve fedakârlıklarına gölge düşürmemek adına, çok teşekkür ederek İl başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek ayrılıyorum.

Zafer Partisi'nin sadece bir üyesi olarak yolculuğuma devam edeceğimi kamuoyuna, partili arkadaşlarıma basın mensuplarına saygıyla bildiririm.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız